top of page

Zwemmen

Heb jij je zwemdiploma B gehaald en wil jij meer? Dan ben je bij Natare aan het juiste adres!

Bij ons kun je namelijk op de zaterdagmorgen van 11.00-11.45 uur komen zwemmen, je komt dan eerst in een beginners groep met allemaal andere kinderen die net hun diploma gehaald hebben. En nadat je met vele andere kinderen hebt geoefend in het zwemmen mag je door naar de groep, zwemvaardigheid.

In deze groep ga je allemaal leuke oefeningen doen, zoals met kleren aan zwemmen en met een bal zwemmen, maar ook leer je hier de vlinderslag en mag je afzwemmen voor zwemvaardigheid 1, 2 en uiteindelijk 3!

Wie wil er nu niet allerlei zwemdiploma's?!

 

Ook op de maandagavond van 18.00-18.45 uur is er ook een baan voor jou wanneer je net je diploma B hebt gehaald.

Tijdens deze training staan er vier trainers langs de kant die jou net zo goed willen laten zwemmen als Sebastiaan Verschuren of Ranomi Kromowidjojo.

Tijdens deze training werken we in 4 verschillende groepen. Wanneer je alle vier de groepen hebt gehad mag je naar het volgende uur, dit uur is van 18.45 tot 19.30 uur.

In deze groep zwemmen onder anderen kinderen die wedstrijden zwemmen. Sommige kinderen mogen mee doen aan de Gelderse kampioenschappen en er zijn er zelfs een aantal die daar medaille`s hebben gehaald, dus wie weet, misschien train jij binnenkort wel samen met een Gelders kampioen!!

Gaat dit allemaal super goed!? Dan mag je na overleg met je trainer ook op dinsdag of donderdag van 18.00-19.00 uur trainen. Waarin nog meer de focus wordt gelegd op het behalen van medailles en op de techniek van alle slagen.

 

Wil je geen wedstrijden zwemmen dan is er natuurlijk ook ruimte voor je bij Natare, wanneer je de eerste vier groepen doorlopen hebt, is er in het tweede uur een baan waar meerdere kinderen in zwemmen die gewoon lekker willen zwemmen, dus ook dan ben je welkom!

Ook voor deze kinderen is het zo, na overleg met je trainer kun je misschien wel op dinsdag of donderdag komen zwemmen.

 

Heb je al langer geleden je zwemdiploma gehaald maar lijkt het je toch leuk om te komen zwemmen?

Kom gewoon eens gezellig meedoen met een training op maandag van 18.45-19.30 uur of op dinsdag/donderdag van 18.00-19.00 uur.

 

In welke groep je nu ook mee wilt doen, kom gezellig eens mee trainen,

want voor iedereen is de eerste drie keer gratis.

 

bottom of page