top of page

Mini-polo

Minipolo is de jongste vorm van waterpolo. Bij Natare hebben wij veel jonge kinderen die eens in de maand op toernooi gaan in de regio. Hier bij gaat het om de kennismaking met het waterpolo. Kinderen tot 11 jaar krijgen dan op spelenderwijs kennis over waterpolo. Zo mogen ze bijvoorbeeld met 2 handen de oppakken en kunnen de jongste kinderen gewoon over de bodem lopen. 

Elke maand is er dan een toernooitje ergens in de regio. 5 Verenigingen waaronder wij van Natare organiseren dan zo'n toernooitje voor deze kinderen. Dit is altijd een gezellige boel met veel ouders en kinderen die allen de grootste plezier maken met elkaar!

De trainingen

Deze jonge jeugd heeft natuurlijk ook training nodig. Deze training is op woensdag van 6 tot 7. Kom gerust eens langs om te kijken en te ervaren wat voor een plezier kinderen hebben met mini polo.

Bij vragen kunt u een email sturen naar Waterpolo@natare.nl

Het toernooi

Het toernooi is elke maand bij een andere vereniging in de buurt. Ouders en begeleiders van de kinderen gaan dan naar deze wedstrijdjes toe om de kinderen te aan te moedigen en dingen bij te leren. Op deze toernooitjes spelen ze tegen andere verenigingen en leeftijd genootjes. 

De wedstrijdjes zelf duren 10 minuten waar in ze veel plezier hebben en druk bezig zijn met de bal. Na de 10 minuten spelen mogen ze nog een 5 meter bal nemen (strafworp).

bottom of page