top of page

Sponsorkliks

Steun gratis Natare met jouw internet aankopen. Bij elke aankoop die je doet bij 1 van de aangesloten webshops krijgt Natare een percentage van jouw aankoopbedrag. Jij hoeft zelf niks extra te betalen.

Hier onder staat een lijst met al vast een paar webshops. Als je alle webshops wil zien klik dan op de onderstaande link om bij meer dan 200 webshops te komen. 

Hoe werkt het ?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie word gestort op de bankrekening van ons sponsordoel. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert ons sponsordoel hier direct van! 

Bijvoorbeeld

Je ziet dat er een nieuwe tv te koop is bij Bol.com voor €300,-. Dan kan je direct naar de site van Bol.com en die tv kopen maar je kan ook via ons sponsor doel gaan. Dan betaald Bol.com bijvoorbeeld 5% commissie over jou betaalde bedrag (€300,-), dat is dus €15,- commissie. En van die €15,- is 75% direct voor Natare.

Dit kan je natuurlijk ook met kleinere bedragen doen, zoals online eten bestellen, kleding kopen, huisartikelen, vakanties enzovoorts.

Op deze manier kan je Natare steunen, zonder dat het je wat extra geld kost. alleen maar 2 extra kliks!

Je kan dit iedereen laten doen, vrienden, familie, kennissen. Dit hoeft niet alleen maar bij Natare leden te blijven.

Hoe kom ik nu snel bij de Natare sponsorkliksite?

Dit kan op een paar manieren. 

De eerste zal zijn via de site. Dit kan door op de bovenstaande link te klikken of op de home pagina of door op het plaatje te klikken op de home pagina.

En ten tweede, je kan de link ook opslaan als startpagina van je browser of in je bladwijzer.

Heb je echter vragen over de tweede methode dan kan je deze altijd stellen door te mailen naar webbeheer@natare.nl

bottom of page