Sponsoren

Wij bedanken onze sponsoren voor de grote steun die zij leveren om Natare draaiende te houden.

Om naar de sites van onze sponsoren te gaan klik op de foto's.

Café Schiller in Aalten is al meer dan 350 jaar het vertrouwde adres voor een heerlijk pilsje, een mooi speciaalbier van de tap en een heerlijke maaltijd, bereidt met verse groenten uit eigen moestuin. Het café heeft regelmatig een verrassende muzikale act op het podium staan en daarnaast zijn er vele activiteiten en evenementen. 

Tentverhuur oosterink verhuurd tenten voor feesten en evenementen. Daarnaast hebben ze ook alles wat je nodig hebt om je feest of evenement te laten werken. Zoals banken, tafels en zelfs springkussens.

Fivaris is een onafhankelijk financieel advieskantoor in Aalten. Door de samenwerking met een groot aantal verzekeraars en hypotheekverstrekkers krijgt u als klant op elk moment het meest gunstige aangeboden op het gebied van hypotheken, verzekeringen, pensioenen en bancaire diensten.

Bakkerij Vaags is gevestigd in Aalten en Winterswijk. Kom langs voor het lekkere ambachtelijke brood, gebak voor heerlijke vlaaien van Vaags en nog veel meer. 

Ook via de webshop!

Bij Autobedrijf Wisselink in Aalten bedienen we zowel de particuliere als de zakelijke klant. Voor reparaties, onderhoud, de jaarlijkse APK en een uitstekende service bent u bij ons aan het juiste adres.

In dit echte familiebedrijf waar volop geknipt en geschoren word, kunnen zowel dames als heren hier terecht voor zijn of haar haarwerk.

Kramp is als totaalleverancier van onderdelen, technische services en business solutions een strategisch partner voor bedrijven die werkzaam zijn in de landbouw, tuin- & parkbranche, het grondverzet en de OEM. Voor u verleggen we graag onze grenzen, want inmiddels zijn we met 21 vestigingen in 19 Europese landen. Maar ook zijn wij uw lokale partner, die uw markt kent, uw taal spreekt en dichtbij u staat.

DSV biedt wereldwijde koeriersdiensten voor vracht, pakketten en documenten. Wanneer u buitengewoon transport nodig heeft staan wij voor u klaar om dat te doen!

Jawi staat in voor deskundigheid, jarenlange ervaring, service en een persoonlijk contact. Wij beschikken over de meest geavanceerde apparaten om problemen aan uw auto te signaleren.

Autospuiterij Aalten is gespecialiseerd in alle soorten autoschades, fijn spuitwerk en spot-repair van uw auto, motor, scooter of brommer.
Tevens zijn wij een vertrouwd adres voor het vakkundig repareren van deuken, krassen en parkeerschades. Dit betreft niet alleen moderne auto's maar ook oldtimers.

GUV is een uitvaartzorg zonder winstoogmerk. De GUV organisaties staan nabestaanden dag en nacht met raad en daad terzijde. Ook zorgt GUV ervoor dat men een goede verzekering voor uitvaartkosten heeft. De werkwijze van GUV verschilt sterk van andere (landelijke) organisaties. GUV heeft namelijk maar één doelstelling: het verzorgen van waardige uitvaarten.