top of page

Waterpolo

Naast zwemmen hebben wij ook Waterpolo.

Waterpolo is een spectaculaire sport. Een sport die veel van je vraagt, zowel een goede zwem- en bal techniek als een uitstekende conditie en fysieke kracht. Maar het is voornamelijk een teamsport, waarbij het draait om gezelligheid.

Kom gerust 3 keer gratis trainen!

Bij Natare spelen wij met verschillende teams en leeftijden:

  • Minipolo

  • onder de 13

  • onder de 15

  • onder de 17

  • Heren 

  • Dames

 

Voor alle leeftijden en niveau's hebben we wel wat in huis!

Ben je een teamspeler en speel je graag met een bal? Dan is waterpolo echt iets voor jou.

 

Mini polo is voor de jeugd van 7 tot 11 jaar oud. Zij spelen op zondag toernooitjes op verschillende plaatsen in de Achterhoek. Hierbij gaat het om plezier maken, met de bal spelen en het teamgevoel! Wil je een keer langs komen? Kom gerust eens kijken op woensdag van 18:00 - 19:00 uur!

 

Voor de wat ouderen van 11 tot en met 16 jaar is er aspiranten waterpolo. Dit zijn de teams onder de 13, 15 en 17. Zij gaan voor de echte wedstrijden, die worden gespeeld op zaterdagmiddag en -avond. Hierbij draait alles om samenspel en techniek. Dit wordt jou aangeleerd op woensdagavond van 18.00 - 19.00 uur. Als jou dit leuk lijkt, zien we jou graag een keer op de woensdagavond, zodat je kennis kunt maken met de waterpolo!

 

Ben je ouder dan 17? Kom dan eens op een trainingsavond om kennis te maken met waterpolo. In deze trainingen is het niveau zowel hoog als laag, voor iedereen is er wel wat ! Kijk bij de trainingstijden wanneer de trainingen zijn.

 

bottom of page