top of page

Sponsor mogelijkheden

Waarom sponsor worden van Natare Aalten?

Maatschappelijke functie

Als potentiële sponsor kunt u een bijdrage leveren aan de verschillende maatschappelijke functie die Natare vervult. Sporten stimuleert een gezonde levensstijl voor jong en oud. Natare heeft als doelstelling om het waterpolo binnen Regio Aalten naar een hoger niveau te tillen. Tevens zijn zwemmen en waterpolo een hechte teamsport, waar alle teamgenoten van alles met elkaar samen doen.

Daarnaast draagt Natare op haar manier bij aan de sociale ontwikkeling van de (jeugd)spelers en speelsters. Natare is verantwoordelijk voor het bijbrengen van discipline en respect voor teamgenoten, tegenstanders en scheidsrechters aan haar leden. 

Communicatieplatform

Natare is een belangrijk platform voor communicatie, tevens ook voor eventuele sponsors. De website, verschillende social media kanalen en krantenartikelen behoren allemaal tot de mogelijkheden die Natare biedt. 

Sportieve ambities

Natare heeft als doel om het waterpolo binnen Aalten weer op de kaart te zetten en op niveau te krijgen. De club bestaat momenteel uit 3 ambitieuze jeugdteams, drie senioren teams, een dames team en een sportieve zwemselectie. Door middel van goeie trainers en de harde inzet van sporters kan iedereen op niveau sporten. De heren spelen in een van de landelijke competities van Nederland en de zwemselectie is altijd te vinden op de Gelderse kampioenschappen. Een potentiële sponsor met sportieve ambities kan bijdragen aan dit proces en dit mogelijk ook versnellen.

Wat valt er allemaal te sponsoren bij Natare?

Er zijn heel wat sponsor mogelijkheden bij Natare. Hier staan er wat op een rijtje:

  • Materiaal voor zwemmers of waterpoloërs

  • Doelzeilen

  • Reclame borden, lang de rand van het zwembad

  • Flyers ophangen

  • Reclame op caps, badjassen, badmutsen of Natare shirts

  • Vervoersmiddelen van en naar de wedstrijden

  • Activiteiten sponsoring, zoals toernooitjes of schoolsportdagen

Het is een lange lijst met veel mogelijkheden. Heb jij zelf nog een gaaf idee wat niet in dit lijstje staat of wil jij graag iets sponsoren stuur dan een mail naar: sponsor@natare.nl

bottom of page