top of page

Wij zijn Zwemsportvereniging Natare

De zwemsportvereniging van Aalten en omstreken.

Wij beoefenen verschillende vormen sport binnen het zwemmen. Belangrijk voor ons is de gezelligheid binnen de vereniging. Wat daarnaast goed samen gaat met prestatiegericht sporten. Door deze combinatie is er voor een iedereen wel wat te beleven en maakt dit ons een open vereniging.

Kom daarom gerust een keer langs om te kijken of gratis mee te sporten.

Heb je vragen, neem dan contact met ons op!

Fruitactie

Beste webshop-bezoeker,

 

Zoals in de Aalten Vooruit van deze week staat, waren we voornemens op zaterdag 28 oktober onze jaarlijkse huis-aan-huis verkoopactie te organiseren. Met veel enthousiasme hebben we een nieuwe partner gevonden(Wilma’s groente en fruit).  

 

Echter nu we een paar dagen voor de geplande actie staan,  zien we helaas dat het aantal vrijwilligers dat zich heeft aangemeld om mee te helpen met de actie, bijzonder klein is.

 

Verder is ook het aantal bestellingen in de voorverkoop beneden de verwachtingen. Hierom hebben we als organisatie ook het pijnlijke besluit genomen om de actie van aanstaande zaterdag af te blazen. De webshop wordt daarom gesloten. De al in de voorverkoop bestelde artikelen zullen zaterdag 28 oktober geleverd worden.

 

Dank jullie wel voor jullie steun en interesse in onze vereniging.

Zwem4daagse in Aalten

Blijven zwemmen voor plezier en veiligheid

Van 16 tot en met 20 oktober 2023 organiseert zwemsportverenigng Natare de Zwem4daagse in Zwembad ‘t Walfort.


De Zwem4daagse is een sportief evenement waarmee kinderen gestimuleerd worden om te blijven zwemmen, zodat ze ook na het behalen van het zwemdiploma veilig zijn in en om het water. Nederland is een echt waterland, we leren zwemmen voor onze veiligheid in en om het water. Voor kinderen is het belangrijk om ook na het behalen van het zwemdiploma vaak te zwemmen en de aangeleerde vaardigheden te oefenen.


Plezier en veiligheid gaan prima samen. Daarom organiseert zwemsportverenigng Natare van 16 tot en met 20 oktober 2023 de Zwem4daagse. Het is een sportieve activiteit om samen met vriendjes, familie of klasgenoten aan mee te doen. Zwemmen en bewegen in het water is ook nog eens leuk en super gezond.


Tijdens de Zwem4daagse zwemmen de deelnemers 4 dagen een afstand van 250m, 500m of 1.000m per dag. Als beloning voor hun prestatie krijgt iedereen op de laatste dag een medaille. Het hele jaar door worden er op verschillende plekken in het land een Zwem4daagse georganiseerd vooral in de maanden juni, juli en oktober. Dit seizoen zullen ruim 60.000 mensen in Nederland deelnemen.


Meedoen

Geïnteresseerden kunnen zich voor opgeven op www.zwemvierdaagse.nl Er wordt dagelijks (Ma, Di , Do en Vr) gezwommen tussen 18.00 tot 20.00 uur (LET OP woensdag van 18.00 – 19.00) De kosten voor deelname bedragen € 10,- per persoon.

Lukt online inschrijven je niet? Kom dan gewoon naar het zwembad toe en betaal contant €10.


De organisatie van de Zwem4daagse is in handen van zwemsportvereniging Natare, in samenwerking met de KNZB, gemeente en Optisport zwembad t’Walfort.

Sponsorkliks

Klik hier

voor meer informatie

Afbeelding coronaprotocol natare.jpg
Download hieronder het Coronaprotocol van Natare
bottom of page