TRAININGSTIJDEN
CONTACT
VIND ONS OOK OP

vragen@natare.nl

0543-474162

 

Of Bekijk onze contact pagina
 

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
  • Google+ Social Icon

Nieuws

20-04-2018

Heren 1

Tegen ZEW

Overwinning glipt Natare in de laatste wedstrijd door de vingers
 

Afgelopen weekend speelden de waterpoloërs van Natare hun laatste wedstrijd van het seizoen tegen de heren van ZEW uit Ermelo. Na constant aan kop te gaan klapte de wedstrijd 2 minuten voor het eind om en werd met 4-5 zuur verloren.
 

Hoewel er in het klassement niks meer veranderen kon, waren de heren goed gemotiveerd om het seizoen af te sluiten met een mooie wedstrijd tegen een gelijkwaardige tegenstander. Een overwinning kon er zeker in zitten en iedereen was dan ook klaar om er voor te gaan. Dit bleek ook in de eerste periode toen tijdens een perfect uitgespeelde aanval de bal met een strakke pass de lange armen van John wist te vinden en met een snelle beweging werd ingeschoten. 
 

Hoewel ZEW weer gelijk kwam, nam Natare in de tweede periode de leiding. Met eerst een man-meer die door Tony soepel werd ingeschoten en vervolgens een sprint maar voren zoals we van Tom gewend zijn. Door de hele verdediging voorbij te zwemmen en vervolgens de bal over het hoofd van de keeper in te tikken kwam Natare op 3-1 voor.
 

Ook in de derde periode bleef Natare voorop. Na het tweede doelpunt van ZEW schoot Imko de bal strak in de lange hoek waardoor met 4-2 de laatste periode ingegaan werd, goed op weg naar de overwinning. Deze periode liep het echter verkeerd. Na het eerste tegendoelpunt was nog niks aan de hand, echter werd 2 minuten voor het eind door coach Renny een time-out aangevraagd, welke door een misverstand als onterecht werd opgevat. Hoewel voor iedereen duidelijk was dat dit niet het geval was, betekende dit een strafworp tegen waardoor de stand gelijk werd. Hierdoor zaten de heren van Natare totaal niet meer in de wedstrijd en werd door ZEW nogmaals gescoord. Hiermee veranderde een verdiende overwinning dus in een zure nederlaag.
 

Helaas dus niet de afsluiting waar de heren op gehoopt hadden. Dit was overigens ook de laatste wedstrijd voor Jeroen ter Haar, die Natare helaas verlaat om zich in het westen van het land te vestigen. Dit betekend tevens dat uw vaste redacteur het stokje zal doorgeven. De heren zullen vanaf 11 mei nog wel in de bekercompetitie spelen en wie weet dan meer succes behalen.

23-03-2018

Heren 1

Tegen de Berkelduikers

De waterpoloërs van Natare speelden afgelopen weekend een bloedstollend spannende wedstrijd voor broodnodige punten in Lochem. Na vier parten nek aan nek te gaan werd in de laatste minuten de overwinning gegrepen waarmee voor de derde week op rij gewonnen werd.

 

Met nog maar drie wedstrijden op het programma en onzekerheid omtrent het aantal ploegen dat zal degraderen, zijn de laatste punten hard nodig. De wedstrijd tegen de laatste ploeg in het klassement, de Berkelduikers uit Lochem, mocht dan ook niet verloren worden. Goed gemotiveerd werd aan de wedstrijd begonnen: vooral bij Wilmar zat de zin er goed in, aangezien hij in de eerste periode vanuit iedere hoek de bal in wist te schieten. Met twee doelpunten in de eerste minuut en nog 2 in de rest van het partje bracht hij Natare direct voorop. De Berkelduikers wisten de stand weer gelijk te trekken en namen in de tweede periode het voortouw. Dat duurde niet lang, want al snel knokte Tom zich door de verdediging heen om de stand weer recht te trekken. Met nog een doelpunt van Wilmar en een tegendoelpunt stond er 6-6 op het scorebord voor de derde periode.

 

Dit was een zwakke periode voor de verdediging van Natare waardoor de Berkelduikers los kwamen tot 9-6. Daar lieten de heren het echter niet bij zitten. Wilmar en Tom wisten Natare weer gelijk te krijgen en met een goed geplaatste lob zette Harm Natare weer voorop. Met Wilmars achtste doelpunt kwam de stand tot 9-11 met nog twee minuten op de klok. Tony vond deze eindstand echter niet overtuigend genoeg, dus lobte, tikte en schoot hij de bal in slechts één minuut en dertien seconden er 3 keer in. Met 11-14 als eindstand waren de punten dan ook wel verdiend. Na een korte tussenstop bij de lokale snackbar werd de overwinning in de teambus onderweg terug naar Aalten goed gevierd en kunnen de heren twee weken rusten tot de volgende wedstrijd.

10-03-2018

Miniwaterpolo toernooi

Aalten

​Gisteren op zondag 11 maart was er weer een minipolo toernooi. Dit maal organiseerde wij hem zelf. Natare was daar met twee teams van de partij. De jongens en meiden van Natare hebben intotaal 4 leerzame en leuke wedstrijden gespeeld. Nu zijn ze weer heel wat kennis rijker!

In de pauze konden de kids even leuk met z'n allen van de glijbaan. En daarna konden ze weer door met hun leerfase in het water. Het was een druk bezochte dag met een gezellige sfeer! Hopelijk zien wij jullie daar de volgende keer ook.

Wil je ook mee doen met het minipolotoernooi? stuur dan een mail naar waterpolo@natare.nl

Please reload

Toekomst

Triathlon Clinic

5/3/2018

Vanaf 6 maart beginnen we weer met de zwemclinic voor triatleten. En het is niet nodig om een lidmaatschap af te sluiten. De clinic is tot aan de Triathlon van Aalten op 17 juni. Zo kun je gebruik maken van 15 trainingen voor maar 60 euro! Een uur training onder begeleiding voor maar €4,- per training.

En je zwemt gegarandeerd een snellere tijd op je triathlon en je voelt je als een vis in het water!

 

Trainingstijd:

Dinsdagavond 18.00-19.00 uur, zwembad ‘t Walfort

 

Opgeven kan door een mail te sturen naar ledenadministratie@natare.nl

Please reload